Over ons

Met ZonnepanelenDelen versnellen wij de energietransitie door het financieren van zonne-energie extreem eenvoudig en voor iedereen toegankelijk te maken.

In korte tijd zijn we uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke financieringsplatform voor zonne-energie, waarbij 6.500 zonnedelers meer dan 300.000 zonnepanelen mede mogelijk hebben gemaakt.

Wij zijn

Makers van een betere wereld. We voelen de drang om samen een betere wereld te creëren, niet door te praten maar door echt te doen. 

We zijn professioneel en hebben een natuurlijke behoefte om te leren. We streven ernaar om beslissingen te nemen op basis van data, niet vanuit de onderbuik.

We zijn allemaal uniek met verschillende achtergronden en levens. We zijn recht door zee, respectvol voor elkaars mening en debatteren op inhoud.

We zijn trots op de resultaten en vieren ze, maar we zijn ook eerlijk als we falen. 

We hebben een persoonlijke en vriendelijke benadering en proberen te helpen als we kunnen en we voelen ons verantwoordelijk om elkaar gelukkig en gezond te houden. 

Jij bent


Geïnteresseerd in de duurzame energietransitie. Je probeert altijd de oplossing te vinden in plaats van een schuldige aan te wijzen.

Als tiener had je een bijbaan om te betalen voor de dingen die je nodig had. Je hebt een natuurlijke drang om te verbeteren en te leren.

Je bent open, vriendelijk, eerlijk en recht door zee. Je kent je sterke en zwakke punten en hebt geleerd hoe hiermee om te gaan.

Je wilt werken in een omgeving waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid krijgt. Waar je hand wordt vastgehouden, maar niet bij elke stap.


  

Wij zijn opzoek naar

Senior Full Stack Engineer
Engineering
  • Amsterdam, Nederland
Accountmanager Zonfinanciering
Sales
  • Amsterdam, Nederland
Community Manager
Marketing
  • Amsterdam, Nederland
Jr. Sales Professional
Sales
  • Amsterdam, Nederland

Ons team

Merijn
Sales Manager
Edwin
Marketing Manager
Ida
Online Marketeer
Ashutosh
CTO
Elise
Legal Support
Stan
Manager Zonfonds
Sven
Boekhouder
Matthijs
Directeur
Sven
Directeur
Ilia
IT Developer

Onze awards


- Onze innovatieve financieringsmethode leverde ons een United Nations Momentum for Change Award op (link)

- Samen met Today Designers wonnen we een Red dot design award voor onze app (link)

- Verkozen tot Jonge Groene Ondernemer van het Jaar door de Groene Zaak (link)

- Opgenomen in de Sprout Challenger 50 (link)

ZonnepanelenDelen

New Energy Docks